BU HİKAYENİN PARÇASI OL!

Merhaba,

Güzel haberlerimiz var, onlarla başlayalım! Puma ve Garmin, Wings For Life World Run ekibine katıldı ve bu gelişme bizleri çok heyecanlandırıyor. Sizin ve elbette onların da yardımıyla, bir gün omurilik zedelenmelerine bir çare bulabileceğimize inanıyoruz. Bu yolculukta bizlere destek olmaya karar veren Puma ve Garmin'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Daha da güzel haberlerimiz var:  Wings For Life World Run Facebook sayfası 160,000 beğeniye ulaşmış durumda; başvurular ise şimdiden 37,000'e ulaştı. Ama rakamların bir önemi yok ve bunu siz, Wings For Life World Run katılımcıları, zaten çok iyi biliyorsunuz. Amacımız bir olmak, birlikte olmak, bize ihtiyacı olanlara yardımcı olmak ve tüm bunları yaparken de eğlenebilmek. 

Team Daniel Ricciardoya dikkat! Formula 1'in Avustralyalı yıldızı koşuda hem kendisi hem de takımı için derece istiyor. Onu hafife almayın! Ve ona katılın

Erken başvuru yapanlar için güzel haber: 15 Mart 2015,  11:00'e (UTC) kadar başvurunuzu yaparsanız, isminiz yarış numaranızın üzerine basılacak! Dostlarınızı ve ailenizi de teşvik edin, hep birlikte güzel bir hatıra yaratın.

Yorumlar ( 0 )

Yorum yap

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Restricted HTML

  • İzin verilen HTML etiketleri: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.